Ändrade rutiner på våra visningar

Vad trevligt att du vill besöka oss på våra visningar. Innan du kliver in till oss vill vi att du tar del av viktiga information som gäller på våra visningar med tanke på den rådande situation som vi nu befinner oss i angående Coronaviruset/covid-19.

Vi på Skanska följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Det innebär att om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du låta bli att träffa andra människor och inte besöka oss idag. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Det är viktigt att vi alla följer dessa riktlinjer för att inte riskera att smitta andra.

Vi ber dig att i så fall ringa oss för att bestämma en tid med vår säljare istället för att besöka oss. En ny tid måste vara 48 timmar efter att dina symtom upphört.

Du kan även kontakta vår kundtjänst på 020-310 310 så hjälper de dig att komma i kontakt med oss och hitta en ny tid.

För mer information om coronaviruset och senaste uppdateringarna – besök Folkhalsomyndigheten.se

Fakta om projektet

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Har du frågor så hör gärna av dig till vår kundtjänst.

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: