Din nya inredning

Resan mot en helt ny bostad kan, för dig som köper tidigt, ibland kännas lång men det finns många roliga stopp längs vägen. Ett av de roliga stoppen är att få välja inredningsstil i din nya bostad. Vissa val kommer kännas enkla. Andra kommer säkert ta lite mer tid. Hos oss kan du alltid prata med din personliga kontakt under resan. Våra kunniga medarbetare finns för att hjälpa dig, så att du kan skapa ett riktigt personligt hem.

Vilken stil vill du ha i din nya bostad?

När du har bestämt dig för ett nytt hem är det dags att välja inredning. En rolig del av resan mot din nya bostad, men inte alltid så enkel. För att hjälpa dig på vägen har våra inredare skapat fyra inredningsstilar med ett urval av produkter, material och färgval. Stilarna bildar en omsorgsfullt utarbetad helhet där material och detaljer harmoniserar väl med varandra. Oavsett vilken stil du väljer kommer du att få ett hem att trivas i med utrymme för dig och dina egna personliga föremål, möbler och textilier.

Håll koll på tidplanen

Våra byggprojektledare beställer materialet till ditt hem efter en noga uträknad tidplan. Efter ett visst datum kan du inte ändra din beställning, vi kallar detta för stopptid. Vilka hållpunkter som gäller för just din bostad kommer du att få information om av oss. Köper du i ett senare skede kan stilvalet redan vara satt för just den bostadsrätt du valt.

Steg för steg:

Information om projektet

1. Information

När du skrivit avtal för en ny bostad får du material och information om vilka val som gäller för just ditt hem.

Kösystem och plats i kön

2. Dina val

Gå igenom materialet och fundera på hur du vill använda dina möjligheter att påverka inredningen.
Intresseanmälan och kösystem

3. Personligt möte

Din kontaktperson kommer erbjuda dig ett personligt möte. Då får du också chansen att se och känna på kakelplattor, köksluckor, handtag och andra detaljer.
Information om vårt kösystem

4. Sista ändringsdatum

Detta är sista dagen du kan göra ändringar i ditt inredningsval.

5. Betalning

Om du har gjort tillval som innebär en extra kostnad så betalas dessa i samband med betalningen av din bostad.  

Glöm inte bort att ha roligt!

Vi vill att det ska vara en lustfylld resa till din nya bostad. Det är en fantastisk möjlighet att få vara med och forma sin framtida boende.