Skanska - Hem för idag och imorgon

Till 2030 ska vi halvera våra klimatutsläpp och samma år ska alla bostäder från Skanska vara klimatneutrala. Vi vill göra det lätt för dig att göra ett hållbart val. Välj en bostad som inspirerar till en klimatklok livsstil och uppmuntrar till bra val i vardagen.

Våra hållbara bostäder

När vi pratar om hållbara bostäder ser vi till alla delar. Vår historia och storlek har gett oss en unik kunskap om hur även de små detaljerna och besluten har betydelse för att lösa stora utmaningar. Vad som krävs för att skapa levande och trygga områden där bostäderna är byggda med så låg miljöpåverkan som möjligt. Förståelsen för vad som skapar livskvalitet inomhus och runt omkring i området där man bor. Vilka flexibla lösningar och attraktiva inomhusmiljöer som krävs för avkoppling och välmående.

Val av bostad är ett viktigt beslut

Att köpa en bostad, gammal som ny, är ofta ett stort beslut och spännande steg. Det val du gör har betydelse både för dig och för klimatet. Hos oss kan du välja bland noga utvalda material och färger som formar ditt framtida boende. Att köpa en nyproducerad bostad ska vara tryggt och smidigt. Därför finns vi med dig under hela processen till dess att du flyttar in och flera år framåt. Efter inflyttningen fortsätter vårt ansvar med våra garantier, besiktningar och support.

Bostäder, arbetsplatser, infrastruktur, servicelokaler, butiker och skolor. Allt hänger ihop. Vårt mål är att skapa ett klimatneutralt samhälle. I det arbetet är vår storlek en unik tillgång. Och allt ställs på sin spets varje gång vi lämnar över nyckeln till en nybyggd bostad till någon av våra kunder.