Nu fortsätter Limhamns Sjöstad att växa

Limhamns Sjöstad har under åren blivit en av Malmös mest attraktiva platser att bo på. Här driver vi en spännande utveckling och nu när området fortsätter växa så har vi planerat för kvarter med ännu fler möjligheter.

Vi kommer utveckla bostäder och lokaler med rätt förutsättningar för att skapa mångfald och god service. Moderna hyresrätter kommer blandas med eftertraktade bostadsrätter och skapa en tätare bebyggelse som formar ett mer livfullt och hållbart kvarter för alla. Den täta blandstaden med begränsad trafik ger dig en säkrare tillvaro i vardagen, där du kan låta barnen springa fritt och leka i området. I Limhamns Sjöstad bygger vi ett skönt, hållbart område för alla som vill bo med närhet till havet.

Bli en del av nya Limhamns Sjöstad


Det är lätt att förälska sig i vardagen i Limhamns Sjöstad. I det nya området bor du granne med ett glittrande Öresund, inramad av en vacker horisont som skiftar med väder och vindar. I din omgivning finns dessutom allt du behöver – Malmö citys breda utbud och Limhamns småstadsidyll, kultur och skolor, öppna fält och djupblått hav. Här blir varje dag en dag vid havet, med förtrollande utsikt och härligt umgänge nere i småbåtshamnen eller i parken med den nya lekplatsen.

Idag är många redan inflyttade våra bostadskvarter i Limhamns Sjöstad, men du har fortfarande chans till en lägenhet. Missa inte hemmen i Svanenmärkta Brf Lanternan » där du bor precis vid kajkanten.

Nu när Limhamns Sjöstad fortsätter att växa planerar vi för kvarter med ännu flera möjligheter som hyresrätter och lokaler för att skapa mångfald och god service i området. Som fastighetsägare och hyresvärd i det nya området kommer du kunna erbjuda dina framtida hyresgäster boende i en lugn miljö intill den charmiga småbåtshamnen, Ribersborgs strand och det populära Limhamnsfältet. Dessutom finns Limhamns pittoreska kärna och Malmö City inom ett behagligt avstånd.

Läs mer om hyresbostäder på skanska.se »

Limhamns Sjöstad då och nu


Startpunkten för Skanska

Vi på Skanska har alltid haft ett speciellt öga för Limhamn. Det var här som Skånska Cementgjuteriet en gång i tiden startade. Den skånska kalkprodukten blev en stor succé och var länge grunden för Skanskas framgångar världen över. Idag är cementfabriken sedan länge nedlagd, men Skanskas Limhamn fortsätter att blomstra till den Sjöstad det är idag.

Film


Följ med på en resa i Limhamns Sjöstad, där varje varje dag blir en dag vid havet.

Läs mer om vårt arbete i Limhamns Sjöstad


Andra gången gillt hos Skanska

Roger och hans sambo bodde tidigare i Focken som ligger i charmiga Limhamns Sjöstad. När det var dags för någonting nytt valde de ännu en gång ett Skanskahem. Nu bor de sedan två år tillbaka i en personligt inredd trea på sjuttioåtta kvadrat i Sopranen, mitt i Malmö Live. Att de valde ett Skanskahem igen, är vi såklart jätteglada för.
Läs mer

Ett hållbart samhälle

Vi tror att hållbarhet handlar om mer än miljön. Därför är vi måna om att vårt arbete hjälper samhället på fler sätt. Läs mer i artiklarna nedan.
Läs mer

Vi bygger för framtidens boende

Stefan Sjöberg är en av de arkitekter som ritar framtidens boende för Skanska Nya Hem. Han blir extra glad när ett område blir ännu bättre än han hade hoppats på och ser en spännande framtid där miljö och gemenskap spelar allt större roll.
Läs mer

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret.
Dela sidan: