Välkommen till Malmö!

Letar du efter drömhemmet i Malmö? Då har du kommit rätt! Vi har Svanenmärkta hem i hela Malmö, med pågående försäljning i flera lägen. Nedan hittar du alla aktuella hem i Malmö just nu samt kontaktuppgifter till våra säljare. Varmt välkommen!

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-373 61 86
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-820 84 70
1 / 5 - Malmö Inre Fyr sedd från Anna Lindhs plats
2 / 5 - Malmöhus Slott
3 / 5 - Nya Hovrätten i Malmö, med Turning Torso i bakgrunden
4 / 5 - Anna Lindhs Plats och Gamla Staden sedda från Inre Hamnen
5 / 5 - Sundspromenaden i Västra Hamnen

Det händer mycket i Malmö just nu. Vid Beijerskajen, ett stenkast från citymyllret samsas numera hamnens storskaliga industribyggnader med mer småskalig bebyggelse. Här bor du med city och hela världen runt hörnet i en karaktärsfull läcker miljö som förvaltar olika byggtraditioner på ett balanserat sätt.

På Citadellskajen finns ett av Malmös få södervända kajlägen och det nya kvarteret skapar ett attraktivt nav mellan de centrala stadsdelarna. En efterlängtad länk mellan det historiska och det nya.

I den nya delen av Västra Hamnen, samsas cyklister med entreprenörerna och konstnärerna. Detta blir ett område som skapas och utvecklas av de boende.

Varvsstaden, Malmö Live och Malmö universitet ligger alla inom räckhåll. Men du har inte bara citypuls nära till hands – även Ribban ligger en kort promenad bort. Perfekt för hundrastning, sköna bad eller bara en paus i vardagen.

Utanför centrum bygger vi Limhamns Sjöstad som blir ett skönt, hållbart område för alla som vill bo med närhet till havet och i populära Bunkeflostrand hittar du Sveriges första klimatneutrala radhus, där samtliga hem har stort fokus på hållbarhet och är Svanenmärkta.

Vi har ett hem för alla smaker i Malmö!

Våra kvarter i Malmö