Välkommen till Malmö City!

Letar du ett efter ett drömhem i Malmö? Då har vi det rätta hemmet för dig! Vi har pågående försäljning i flera lägen i och omkring centrala Malmö. Kontakta någon av våra säljare så berättar vi mer.

Håkan Wendner

Håkan Wendner

070-3736186
Christoffer Olsson Segerberg

Christoffer Olsson Segerberg

070-8208470
1 / 5 - Malmö Inre Fyr sedd från Anna Lindhs plats
2 / 5 - Malmöhus Slott
3 / 5 - Nya Hovrätten i Malmö, med Turning Torso i bakgrunden
4 / 5 - Anna Lindhs Plats och Gamla Staden sedda från Inre Hamnen
5 / 5 - Sundspromenaden i Västra Hamnen

Det händer mycket i Malmö just nu. Vid Beijerskajen, ett stenkast från citymyllret samsas numera hamnens storskaliga industribyggnader med mer småskalig bebyggelse. Här bor du med city och hela världen runt hörnet i en karaktärsfull läcker miljö som förvaltar olika byggtraditioner på ett balanserat sätt.

På Citadellskajen finns ett av Malmös få södervända kajlägen och det nya kvarteret skapar ett attraktivt nav mellan de centrala stadsdelarna. En efterlängtad länk mellan det historiska och det nya.

I den nya delen av Västra Hamnen, samsas cyklister med entreprenörerna och konstnärerna. Detta blir ett område som skapas och utvecklas av de boende.

Varvsstaden, Malmö Live och Malmö universitet ligger alla inom räckhåll. Men du har inte bara citypuls nära till hands – även Ribban ligger en kort promenad bort. Perfekt för hundrastning, sköna bad eller bara en paus i vardagen.

Vi har ett hem för alla smaker i Malmö City!