Nya Hovås

Färsk fisk till fredagsgrillen, bryggfika i solen eller ett härligt kvällsdopp efter en lång dag – i Hovås finns närheten till både hav och natur samtidigt som du bara är en kvart från city.

Hovås samlar det bästa från västkusten. Skolor, restauranger, apotek och butiker samsas med parker, promenadstråk och grönområden. Du har nära till allt du kan behöva oavsett om det är bra löpspår, trevliga restauranger eller smidig pendling till city.

I kvarteret Urbani hittar du bostadsrätter med stora fönster och större balkonger. Fredagsbuketten på en tisdag, familjemiddagen på bistron och den nybakta surdegsfrallan till frukosten. När du kommer ut är du bara minuter från hav, natur och allt vad de erbjuder. Börja dagen med en joggingrunda, fisketur eller kanske bara en trevlig söndagspromenad. Det är Nya Hovås och lite mer. Välkommen!

Alla hus vi bygger i Hovås är dessutom Svanenmärkta – det innebär att alla material och tekniska lösningar är noggrant utvalda för att vara så snälla mot naturen som möjligt.

Kök i Fritiden Nya Hovås

Svanenmärkt – ett lite snällare sätt att leva

Genom att allt från energiförbrukning till material i boendet är noga genomtänkt blir det enkelt för dig att rädda världen lite grann varje dag. Den dagen du flyttar in i Nya Hovås Fritiden är du med bidrar du till ett grönare samhälle och en bättre värld.

Välkommen hem!

Du kan också följa med i vår film och se hur livet i Hovås kan bli!


Nu planerar vi för vårt andra kvarter i Nya Hovås som vi kallar Fritiden. Vi som bygger i Nya Hovås har visionen om att bygga en trygg och levande stadsdel som kombinerar citys puls med landets lugn i en mysig miljö med närhet till såväl natur som stadspuls.
Dela sidan: