Nyproducerade bostäder i Stockholm

Att skapa en hållbar framtid är en viktig fråga för oss alla och allt fler väljer aktivt varor och tjänster som inte tär på jordens ändliga resurser. Ofta innebär det att man tvingas välja ett dyrare alternativ eller kanske måste kompromissa med något behov.

‭Och när det kommer till ett så viktigt beslut som hur man ska bo, har det inte funnits så många ‭alternativ. Tills nu. Vi har bestämt oss för att alla våra hem ska vara Svanenmärkta och vi är nästan ‭där. Vi ska ställa högre krav på ritningar, material, transporter och underleverantörer. Ja, allt som ‭påverkar vår miljö. Vi vill att du ska kunna flytta till ett hem som bidrar till en hållbar framtid och ‭som inte innebär att du behöver kompromissa med hur du vill ha det. Tvärtom.

‭Vi tänker att ett hållbart och miljövänligt hem också är ett hem utvecklat med människan i centrum. ‭Att hemmen ska ta tillvara på ljuset, ha härliga ytor där man kan umgås och att det finns inbyggda, ‭smarta lösningar som gör vardagen smidig. Och att ditt hem ska kännas rätt och bekymmersfritt i ‭många år framöver. Välkommen att läsa mer om våra hem när du är redo att ta steget! 

‭Vi har flera spännande kvarter runt om i Stockholm. Allt från lägenheter med cityläge i Hammarby Sjöstad till framtida boende i Täby Park. 

Välj ett hem du kan vara stolt över. 
Är du redo?

Läs mer om

Fredriksdalsbrygga i Stockholm har svanenmärkta lägenheter.

Ett Svanenmärkt hem

Sen 2017 har vi skapat Svanenmärkta hem. Det betyder att miljön står i fokus från den första ritningen till det färdiga huset. Att välja ett Svanenmärkt hem är faktiskt det enklaste miljövalet du kan göra. Ditt hem blir både mer ekonomiskt och mer miljövänligt.
Läs mer

Svanenmärkt Skanska lägenhet

Fem fördelar med att bo i Svanenmärkt

Det finns många saker vi kan välja i vår vardag som gör stor skillnad för miljön. Och hur vi bor är det som gör den absolut största skillnaden. Här listar vi de främsta fördelarna med att bo Svanenmärkt:
Läs mer

Vi utvecklar hållbara bostäder för framtiden

Hem från Skanskas fokus är gröna hem som uppmuntrar till gemenskap. Här pratar vi med nyckelpersoner som alla bidrar till byggandet av framtidens bostäder.
Läs mer

Här är alla våra bostadskvarter i Stockholm


Dela sidan: