Ett smart och levande hem

Låt ditt hem välkomna dig med tända lampor och din favoritmusik i högtalarna. Känslan av att öppna dörren till ett levande hem varje dag är svårslagen. Den känslan får du med Skanska SmartaHem.

Nu kan du göra din vardag ännu smidigare. Oavsett om du alltid glömmer bort var du lagt nycklarna eller om du måste dubbelkolla att du släckte innan du gick hemifrån. Skanska SmartaHem gör din vardag lite enklare, smidigare och skönare.

Skanska SmartaHem består av tre olika paket: Bas, Bas+ och Trygg+. Det gör att du kan välja det paket som passar dig och din vardag bäst. Både BAS+ och TRYGG+ bygger på grundpaketet BAS men erbjuder utöver det lite olika tillägg.

Grunden i Skanska SmartaHem – BAS
BAS ger dig en bra grund att stå på, med det så får du en gateway – hjärtat i ditt smarta system som kan styras från både mobil och dator. Du får även ett digitalt lås på ytterdörren. Det gör att du kan låsa upp med kod, sätta en tillfällig kod för att släppa in hantverkare eller helt enkelt sluta oroa dig för att tappa bort nyckeln. De två dimbara taklampsuttagen gör att du snabbt kan tända eller släcka stora delar av hemmet. Dessutom blir det enkelt att skapa en mysbelysning. De tre uppkopplade vägguttagen kan du koppla till vad du vill. Till exempel kaffebryggare, golvlampor, stereo eller tv. Du får själv välja vad du vill göra smart i hemmet.

Den uppkopplade brandvarnaren och vattenläckagevakten gör att du helt kan släppa den oron. Om brandvarnaren går igång när du inte är hemma får du en notis på telefonen, samma sak om läckagevakten skulle larma. Du kan också koppla dessa till lampor så att du även får en visuell varning. Dörrsensorn kan antingen kopplas till balkongdörren eller till ytterdörren. Det gör att du alltid kan dubbelkolla att det är stängt. Sist men inte minst så får du en scenario-knapp. Den gör att du enkelt kan släcka och stänga av allt när du går hemifrån. Eller tvärtom när du kommer hem.

Skanska SmartaHem består av tre olika paket: Bas, Bas+ och Trygg+.

Skanska SmartaHem består av tre olika paket: Bas, Bas+ och Trygg+.

För dig som vill ha lite mer – BAS+
Vårt paket BAS+ innehåller allt du hittar i baspaketet med ett par tillägg. All fast belysning och samtliga vägguttag kommer att kopplas upp. Dessutom får du en extra scenarioknapp som kan användas till morgon- och kvällscenarion.

Ett tillägg som ger dig lite mer koll – TRYGG+
Paketet TRYGG+ innehåller allt du hittar i BAS. Utöver det får du sensorer på ytterdörren och samtliga fönster. Dessutom ingår en rörelsekänslig multisensor med kamera och siren. Den kan både användas som larm och för att tända lampor eller aktivera något annat när den känner av rörelse. Sensorn har även en integritetslucka som gör att du alltid ser när kameran är aktiv.

Upplev känslan i ett riktigt SmartHem

Låt ditt hem välkomna dig med tända lampor och din favoritmusik i högtalarna. Känslan av att öppna dörren till ett levande hem varje dag är svårslagen. Den känslan får du med Skanska SmartaHem.