En smart bostad

Låt din bostad välkomna dig med tända lampor och din favoritmusik i högtalarna. Känslan av att öppna dörren till en levande bostad varje dag är svårslagen. Den känslan får du med Skanska SmartaHem.

Vad innebär Skanska SmartaHem?

Nu kan du göra din vardag ännu smidigare. Oavsett om du alltid glömmer bort var du lagt nycklarna eller om du måste dubbelkolla att du släckte innan du gick hemifrån. I flera av våra projekt erbjuder vi Skanska SmartaHem som gör din vardag lite enklare och smidigare.

Grunden i Skanska SmartaHem – BAS

BAS ger dig en bra grund att stå på, med det så får du en gateway – hjärtat i ditt smarta system som kan styras från både mobil och dator. Dimbara taklampsuttag gör att du snabbt kan tända eller släcka taklampor. Dessutom blir det enkelt att skapa en mysbelysning. I de uppkopplade vägguttagen kan du koppla till vad du vill, fönsterlampor, stereo eller tv. Det är bara att välja.

Den uppkopplade brandvarnaren och vattenläckagevakten gör att du helt kan släppa den oron. Om brandvarnaren går igång när du inte är hemma får du en notis på telefonen, samma sak om läckagevakten skulle larma. Du kan också koppla dessa till lampor så att du även får en visuell varning. Dörrsensorn kopplas till balkongdörren och gör att du alltid kan dubbelkolla att det är stängt. Sist men inte minst så får du en scenario-knapp. Den gör att du enkelt kan släcka och stänga av allt när du går hemifrån. Eller tvärtom när du kommer hem.

Med den här basutrustningen kan du själv skapa många olika smarta scenarios. Och inte minst har du en bra bas att koppla ihop med andra digitala produkter som Google Home, Philips Hue, Sonos med flera.

Upplev känslan i ett riktigt SmartHem

Låt ditt hem välkomna dig med tända lampor och din favoritmusik i högtalarna. Känslan av att öppna dörren till ett levande hem varje dag är svårslagen. Den känslan får du med Skanska SmartaHem.