Vackert läge vid Ekerö Strand

Välkommen till Ekerö Strand, som kommer att bli en vacker och attraktiv entré till hela Ekerö. Det tidigare gamla industriområdet i Tappsund ger nu plats för ett trevligt bostadsområde med tillhörande strandpromenad.

Säljstart: Hösten 2019
Inflyttning: Från 2021

Bo vackert i Ekerö Strand
Välj bland en stor variation av lägenheter, allt från den lilla välplanerade tvåan till den stora våningen med härlig utsikt. Lägenheterna är ritade för social samvaro med öppna eller halvöppna planlösningar mellan kök och vardagsrum. Det finns bra förvaring och stora balkonger, terrasser eller uteplatser. Den vackraste tavlan i några hem kommer utan tvekan att bli fönstret och utsikten över vattnet!

I öster gränsar Ekerö Strand till ett skönt naturområde där du kan duka upp för en picknick och njuta av det gröna. Förutom närheten till vatten och natur har Ekerö Strand även gångavstånd till centrum med allt du behöver inom service och shopping. Busshållplatsen finns inom promenadavstånd och om du hoppar ombord är du vid Brommaplan inom 17 minuter. Med den praktiska pendelbåten tar du dig enkelt till Klara Mälarstrand på 55 minuter. Trafikverkets pågående projekt Förbifart Stockholm kommer ha ytterligare en positiv påverkan på kommunikationsmöjligheterna.

Svanenmärkt för dig och miljön!svanenmarkt-logo
Alla husen blir Svanenmärkta, vilket gör att du som bor här räddar världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till genom att energiförbrukningen är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse, desto större chans har du att välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Ekerö Strand utvecklas i stolt samarbete med: Wallfast 

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Ekerö Strand har fokus på sociala och öppna planlösningar

  Härlig utsikt i natursköna Ekerö

  Omvandlingen av Ekerö Centrum

  Ekerö Strand blir en betydande del av omvandlingen av området kring Ekerö Centrum, längs med Tappström. Det tidigare industriområdet vid Tappström rivs för att ge plats åt ditt nya kvarter och skapa möjligheter för människor att vistas vid strandkanten och ta trevliga helgpromenader här. Dessutom kommer flera hem i Ekerö Strand att ha utsikt över vattnet från balkonger och vardagsrum. En del av området angränsar idag till ett befintligt bostadskvarter som liksom Ekerö Centrum ritats av arkitekten Ralph Erskin på 1980-talet.

  Jungfrusund Skärgårdsstad

  Med ett perfekt läge på Ekerö, nära färjeläget vid Jungfrusund, ligger Jungfrusund Skärgårdsstad. Här har du möjlighet att åka med bil eller egen båt för att äta en härlig söndagslunch med familjen invid vattnet en solig dag i maj. Men du kan också boka in företagets nästa konferens. Här växer nya kontorsplatser, butiker och träningsmöjligheter fram och skapar en ny attraktiv plats på Ekerö.

  Ekerö ridskola

  Strax intill Ekebyhovs slott och Jungfrusundsåsen hittar du Ekerö Ridskola. Engagerade ägare och välutbildade ridlärare har skapat en ridskola med kvalitet och trevliga hästar. Här kan barnen ta sin första lektion, du kan ta upp ett gammalt intresse, eller så kan teamet på jobbet rida tillsammans under en eftermiddag.

  Barnomsorg

  I Ekerö Kommun finns många både kommunala och privata förskolor, flera i området kring Ekerö Strand. Du kan läsa mer om dina alternativ på kommunens hemsida.

  Ekebyhovs slott

  Inte långt från Ekerö Strand hittar du vackra Ekebyhovs slott, en herrgårdsbyggnad i trä med anor från 1670-talet. Ekebyhovs slott ägs av Ekerö kommun och hit tar du dig gärna för att äta den trevliga lunchen varje vardag.

  Musteri och café

  Underbara Äppelfabriken och Rosenhill är två populära utflyktsmål på Ekerö som stockholmare från hela stan tar sig till för att njuta av de fantastiska miljöerna och för att äta och dricka något gott. Vid Äppelfabriken i Hilleshög på Färingsö låg faktiskt de allra första registrerade äppelodlingarna i Sverige på 1640-talet. I butiken hittar du hemlagade specialiteter som marmelad, saft, mos och must och i caféet kan du äta och dricka lokala delikatesser. Båda platserna har fullt upp i musteriet under hösten då människor kommer med sin egen frukt för att få den mustad och tappad på box. I restaurangen på Rosenhill hittar du vad säsongen ger och du njuter utomhus eller i den vackra ladan. Här är det många Ekeröbor som hyr lokalen för fest och bröllop.

  Bageri Ekerö

  Ekerö Bageri ligger ett stenkast från Ekerö Strand. Hit kan du nästan ta dig i pyjamas på lördagsmorgonen för att köpa med dig ett stenugnsbakat bröd till helgfrukosten. Här hittar du allt från matbröd till klassiska bakverk och lättare luncher i en riktigt mysig atmosfär.

  Ekebyhovsbacken

  Du behöver inte bo i norra Sverige för att kunna åka skidor under vinterhalvåret. Ekebyhovsbacken har fyra nedfarter och två liftar och här tränar både lovande juniorer från Västerort och barnfamiljer inför fjällresan. Vilken lyx, en kort bilresa från ditt nya kvarter.

  Badplatser och naturreservat

  Ekerö har många möjligheter till sköna bad och långa promenader. Tar du bilen eller cykeln når du flera vackra naturreservat med många badplatser för stora och små. Vandra på Ekerö-Munsöleden i Bonaviks naturreservat på gröna Munsö och stanna vid små stränder för att äta matsäck och doppa dig. På Munsö hittar du också den magiska Blå lagunen med turkost klart vatten. En gång i tiden bröt man grus och sand här och när den verksamheten upphörde bildades sjön.

  Pendla

  Att bo på Ekerö innebär att bo nära naturen och vattnet, och att ha ett lugn omkring sig. Men samtidigt är du aldrig långt från Stockholms city. Kollektivtrafiken i Ekerö kommun är väl utbyggt med busslinjer som täcker stora delar av kommunen. Din busshållplats finns inom promenadavstånd och om du hoppar ombord är du vid Brommaplan inom 17 minuter. Med den praktiska pendelbåten tar du dig enkelt till Klara Mälarstrand på 55 minuter. Trafikverkets pågående projekt Förbifart Stockholm kommer ha ytterligare en positiv påverkan på kommunikationsmöjligheterna.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Ekerö Strand

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: