Vackert läge vid Ekerö Strand

Välkommen till Ekerö Strand, som kommer att bli en vacker och attraktiv entré till hela Ekerö. Här planerar vi för härliga soldäck, strandpromenader och båtplatser precis nedanför fönstret till ditt nya hem.

Boarea: 10 000 kvm
Säljstart: 2019
Inflyttning: Planerad till 2020

Tidplan för Ekerö Strand

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

Välj bland en stor variation av lägenheter, allt från den lilla välplanerade tvåan till den stora våningen med härlig utsikt. Lägenheterna är ritade för social samvaro med öppna eller halvöppna planlösningar mellan kök och vardagsrum. Det finns bra förvaring och stora balkonger, terrasser eller uteplatser. Den vackraste tavlan i några hem kommer utan tvekan att bli fönstret och utsikten över vattnet!

I öster gränsar Ekerö Strand till ett skönt naturområde där du kan duka upp för en picknick och njuta av det gröna. Förutom närheten till vatten och natur har Ekerö Strand även gångavstånd till centrum med allt du behöver inom service och shopping. Busshållplatsen är i närheten och om du hoppar ombord är du vid Brommaplan inom 17 minuter.

Ekerö Strand är ett samarbete mellan AB Cisterna och Skanska Nya Hem.

Anmäl ditt intresse redan idag!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse, desto större chans har du att välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Karta


Avstånd till platser

Ekerö Strand har fokus på sociala och öppna planlösningar

Härlig utsikt i natursköna Ekerö

Här bor du vackert i ett nybyggt hem! Bilden visar tomten på andra sidan vattnet.

Tappströmsbro

Ekebyhovsslott

Vackra Ekerö

Ekerö Centrum i närheten

Ridskolan i närheten

Dagiset i närheten

Äppelmusteriet

Sportanläggning i närområdet

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Ekerö Strand

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.