Ekerö Strand Ekerö, Stockholm

Vackert läge vid Ekerö Strand

Välkommen till Ekerö Strand, som blir en vacker och attraktiv entré till hela Ekerö. Det tidigare gamla industriområdet i Tappsund ger nu plats för ett trevligt bostadsområde med tillhörande strandpromenad.

Bo vackert i Ekerö Strand
Välj bland en stor variation av lägenheter, allt från den lilla välplanerade ettan till den stora våningen med härlig utsikt. Lägenheterna är ritade för social samvaro med öppna eller halvöppna planlösningar mellan kök och vardagsrum. Det finns bra förvaring och stora balkonger, terrasser eller uteplatser. Den vackraste tavlan i flera hem kommer utan tvekan att bli fönstret och utsikten över vattnet!

I öster gränsar Ekerö Strand till ett skönt naturområde där du kan duka upp för en picknick och njuta av det gröna. Förutom närheten till vatten och natur har Ekerö Strand även gångavstånd till centrum med allt du behöver inom service och shopping. Busshållplatsen finns inom promenadavstånd och om du hoppar ombord är du vid Brommaplan inom 17 minuter. Med den praktiska pendelbåten tar du dig enkelt till Klara Mälarstrand på 55 minuter. Trafikverkets pågående projekt Förbifart Stockholm kommer ha ytterligare en positiv påverkan på kommunikationsmöjligheterna.

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-5 RoK
Säljstart Inte fastställt
Inflyttning Inte fastställt

Broschyrer och dokument

Hitta din favorit


Välkommen att titta på några av planlösningarna som är vanligt förekommande i Ekerö Strand. Här hittar du exempel på en kvadratsmart och social etta till en familjevänlig fyra med plats för livet.

Kika på planlösningarna.

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Vad innebär Svanenmärkningen egentligen? Se vår film som förklarar allt.


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier