Lägenhet 3 rok, 73,5 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 211
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 211
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 211
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 211
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 211
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 211

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea med en generös uteplats mot den gröna gården, i härligt söderläge. Här gör den höga takhöjden och det rikliga ljusinsläppet att hemmet känns stort och luftigt. Dessutom blir vardagen enklare med riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en lång skjutdörrsgarderob och ett städskåp. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Lite längre in i hemmet finns ett rymligt förråd med plats för ännu mer förvaring och intill ligger det mindre av två sovrum. Det mysiga rummet har ett fint ljusinsläpp samt en egen garderob och ett linneskåp.

Fortsätt in mot det kombinerade köket och vardagsrummet. Den höga takhöjden, halvöppna planlösningen och stora fönstren gör rummet ljust och luftigt. I vardagsrumsdelen ryms en större soffa med fåtöljer och i köket en matplats för flera gäster.

Utanför breder den stora uteplatsen ut sig. Med sitt sköna söderläge och placering mot den gröna gården, blir den ett extra rum under sommarmånaderna. En given favoritplats för långa bruncher och middagar med familj och vänner. Intill vardagsrumsdelen ligger det större sovrummet som även det har ett rikligt ljusinsläpp och en lång skjutdörrsgarderob för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 73,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 6
Nummer 211
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29