Lägenhet 2 rok, 53 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 212
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 212
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 212
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 212
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 212
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 212

I den här ljusa och välplanerade tvåan på entrévåningen är det lätt att njuta av livet. Här har du tillgång till en vidsträckt uteplats på hela 52 kvadratmeter i bästa solläge, ett fantastiskt ljusinsläpp och en takhöjd på 3 meter. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp för förvaring. Intill ligger hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Hela rummet badar i ljus från de stora fönstren och utanför breder den rymliga uteplatsen ut sig från öst till väst. Med sitt soliga och lugna läge mot den gröna gården blir den en självklar favoritplats under sommarmånaderna. Med plats för både små och stora tillställningar med familj och vänner.

Längst in i hemmet, i anslutning till vardagsrummet, hittar du det trivsamma sovrummet. Här bjuder det stora fönstret på ett riktigt fint ljusinsläpp samtidigt som den smidiga skjutdörrsgarderoben och linneskåpet rymmer en hel del skor och kläder.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 6
Nummer 212
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29