Lägenhet 2 rok, 53 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 212
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 212
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 212
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 212
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 212
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 212

I den här ljusa och välplanerade tvåan på entrévåningen är det lätt att njuta av livet. Här har du tillgång till en vidsträckt uteplats på hela 52 kvadratmeter i bästa solläge, ett fantastiskt ljusinsläpp och en takhöjd på 3 meter. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp för förvaring. Intill ligger hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Hela rummet badar i ljus från de stora fönstren och utanför breder den rymliga uteplatsen ut sig från öst till väst. Med sitt soliga och lugna läge mot den gröna gården blir den en självklar favoritplats under sommarmånaderna. Med plats för både små och stora tillställningar med familj och vänner.

Längst in i hemmet, i anslutning till vardagsrummet, hittar du det trivsamma sovrummet. Här bjuder det stora fönstret på ett riktigt fint ljusinsläpp samtidigt som den smidiga skjutdörrsgarderoben och linneskåpet rymmer en hel del skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 6
Nummer 212
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187