Lägenhet 1 rok, 28,5 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 213
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 213
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 213
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 213
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 213
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 213

I den här välplanerade ettan på entrévåningen njuter du av en generös takhöjd på 3 meter. Samtidigt blir den stora uteplatsen med kvällssol ett extra rum under sommarhalvåret när vännerna kommer förbi. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en ljus entré med två rymliga skjutdörrsgarderober samt ett praktiskt städskåp för förvaring. Hallen öppnar upp sig mot köket som smälter samman med vardagsrum och sovdel.

Här ger den höga takhöjden en härlig känsla av rymd samtidigt som fönstren fyller rummet med ljus. Utanför breder den stora uteplatsen ut sig i västerläge, med gott om plats för sköna middagar under sommarmånaderna.

I sovdelen hittar ett linneskåp för mer förvaring och intill ligger hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med både dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du ha en handdukstork i badrummet så kan du välja det som tillval.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 28,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 6
Nummer 213
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187