Lägenhet 1 rok, 28,5 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 213
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 213
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 213
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 213
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 213
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 213

I den här välplanerade ettan på entrévåningen njuter du av en generös takhöjd på 3 meter. Samtidigt blir den stora uteplatsen med kvällssol ett extra rum under sommarhalvåret när vännerna kommer förbi. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en ljus entré med två rymliga skjutdörrsgarderober samt ett praktiskt städskåp för förvaring. Hallen öppnar upp sig mot köket som smälter samman med vardagsrum och sovdel.

Här ger den höga takhöjden en härlig känsla av rymd samtidigt som fönstren fyller rummet med ljus. Utanför breder den stora uteplatsen ut sig i västerläge, med gott om plats för sköna middagar under sommarmånaderna.

I sovdelen hittar ett linneskåp för mer förvaring och intill ligger hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med både dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du ha en handdukstork i badrummet så kan du välja det som tillval.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 28,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 6
Nummer 213
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29