Lägenhet 2 rok, 53 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 234
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 234
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 234
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 234
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 234
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 234

Kom in i denna välplanerade tvåa med öppen planlösning och ett underbart ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för både matlagning och middagar när vännerna kommer förbi, inte minst på den härliga balkongen i västerläge.

När du kommer in möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning. Här finns även en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp för förvaring. Intill ligger hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både soffa, fåtöljer och matplats för flera gäster. Rummet har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren och utanför vardagsrumsdelen breder balkongen ut sig. Den blir en naturlig förlängning av lägenheten under sommarmånaderna, och med sitt västerläge är den perfekt för mysiga middagar med familj och vänner.

Det rymliga sovrummet har även det ett riktigt fint ljusinsläpp, en lång skjutdörrsgarderob med plats för skor och kläder samt ett linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 6
Nummer 234
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Malin Tulldahl

Malin Tulldahl

031-733 20 98