Lägenhet 3 rok, 74 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 235
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 235
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 235
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 235
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 235
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 235

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade trea som fylls av ljus från fönster i två väderstreck. De sociala ytorna ger gott om plats för middagar och balkongen blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Dessutom har du tillgång till riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en lång skjutdörrsgarderob samt ett praktiskt städskåp. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Den halvöppna planlösningen och de stora fönstren gör rummet ljust, luftigt och inbjudande. I vardagsrumsdelen ryms en större soffa med fåtöljer och i köket en matplats för flera gäster.

Utanför breder den stora balkongen ut sig och blir en given favoritplats under sommarhalvåret. Från vardagsrummet når du det största av de två sovrummen som även det har ett rikligt ljusinsläpp. I anslutning finns ett kombinerat förråd och klädkammare. I hemmets andra del hittar du det mindre sovrummet som har ett eget linneskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 74 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 6
Nummer 235
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Malin Tulldahl

Malin Tulldahl

031-733 20 98