Lägenhet 2 rok, 53 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 252
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 252
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 252
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 252
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 252
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 252

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade tvåa med öppen planlösning och balkong i härligt söderläge. Med sin fina utsikt över den gröna gården och gott om plats för umgänge med familj och vänner, blir den en given favoritplats under sommarhalvåret.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp för förvaring. Intill ligger hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både soffa, fåtöljer och matplats för flera gäster. Rummet har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren och utanför vardagsrumsdelen breder den trevliga balkongen ut sig. Den blir en naturlig förlängning av lägenheten under sommarmånaderna med söderläge och utsikt över den lugna gården.

Det rymliga sovrummet har även det ett riktigt fint ljusinsläpp från det stora fönstret. Här hittar du även en lång skjutdörrsgarderob med plats för skor och kläder, samt ett linneskåp.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 387 900 kr
Månadsavgift 3 358 kr
Boarea 53 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 6
Nummer 252
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29
Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20

Räkna på kostnaden för ditt nya boende