Lägenhet 2 rok, 53 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 262
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 262
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 262
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 262
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 262
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 262

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade tvåa med öppen planlösning och balkong i härligt söderläge. Med sin fina utsikt över den gröna gården och gott om plats för umgänge med familj och vänner, blir den en given favoritplats under sommarhalvåret.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp för förvaring. Intill ligger hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både soffa, fåtöljer och matplats för flera gäster. Rummet har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren och utanför vardagsrumsdelen breder den trevliga balkongen ut sig. Den blir en naturlig förlängning av lägenheten under sommarmånaderna med söderläge och utsikt över den lugna gården.

Det rymliga sovrummet har även det ett riktigt fint ljusinsläpp från det stora fönstret. Här hittar du även en lång skjutdörrsgarderob med plats för skor och kläder, samt ett linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 6
Nummer 262
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29
Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20