Lägenhet 2 rok, 56 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 312
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 312
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 312
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 312
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 312
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 312

Välkommen till denna välplanerade tvåa med en stor uteplats mot den gröna gården. Inuti njuter du av en takhöjd på 3 meter, öppen planlösning och ett fint ljusinsläpp som får hemmet att kännas stort och luftigt. Dessutom har du tillgång till riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en lång skjutdörrsgarderob för förvaring. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Entrén öppnar upp sig mot det kombinerade köket och vardagsrummet. Den höga takhöjden, öppna planlösningen och stora fönstren gör rummet ljust och luftigt. I vardagsrumsdelen ryms en större soffa med fåtöljer och i köket en matplats för flera gäster. Där hittar du även ett praktiskt städskåp.

Utanför breder den generösa uteplatsen ut sig. Med sin sköna placering mot den gröna gården blir den ett extra rum under sommarmånaderna. En given favoritplats för långa bruncher och middagar med familj och vänner. Intill vardagsrumsdelen ligger det rymliga sovrummet som även det har ett rikligt ljusinsläpp samt en skjutdörrsgarderob och linneskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 56 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 7
Nummer 312
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29
Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20