Lägenhet 1 rok, 31 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 323
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 323
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 323
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 323
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 323
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 323

Välkommen till denna ljusa och välplanerade etta på entrévåningen med sovalkov och generös takhöjd på 3 meter. Här blir den stora uteplatsen i härligt söderläge ett extra rum under sommarhalvåret när vännerna kommer förbi.

När du kommer in möts du av en ljus entré med en rymlig skjutdörrsgarderob, linneskåp och städskåp för förvaring. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med både dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du ha en handdukstork i badrummet så kan du välja det som tillval.

Hallen öppnar upp sig mot köket som smälter samman med vardagsrum och sovdel.

Här ger den höga takhöjden en härlig känsla av rymd samtidigt som fönstren fyller rummet med ljus. Utanför breder den stora uteplatsen ut sig i perfekt söderläge, med gott om plats för middagar under sommarmånaderna. Bredvid sovdelen finns även två extra garderober för förvaring av skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 31 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 7
Nummer 323
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29
Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20