Lägenhet 2 rok, 56 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 345
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 345
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 345
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 345
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 345
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 345

I den här ljusa och välplanerade tvåan med social planlösning ryms allt det bästa i livet. Den mysiga balkongen blir snabbt en favoritplats när vännerna kommer förbi samtidigt som riktigt bra förvaring gör vardagslivet lite extra enkelt.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en lång skjutdörrsgarderob för förvaring. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Entrén öppnar upp sig mot det kombinerade köket och vardagsrummet. Den öppna planlösningen och stora fönstren gör rummet ljust och luftigt. I vardagsrumsdelen ryms en större soffa med fåtöljer och i köket en matplats för flera gäster. Där hittar du även ett praktiskt städskåp.

Utanför breder den härliga balkongen ut sig. Med sin sköna placering mot den gröna gården blir den ett extra rum under sommarmånaderna. En given favoritplats för långa bruncher och middagar med familj och vänner. Intill vardagsrumsdelen ligger det rymliga sovrummet som även det har ett rikligt ljusinsläpp samt en skjutdörrsgarderob och linneskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 56 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 7
Nummer 345
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Malin Tulldahl

Malin Tulldahl

031-733 20 98