Lägenhet 3 rok, 61,5 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 352
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 352
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 352
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 352
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 352
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 352

I den här ljusa och välplanerade trean finns gott om plats för både matlagning och helgmiddagar med vänner. Här blir den härliga balkongen i söderläge till ett extra rum under sommarhalvåret, samtidigt som vardagen underlättas av riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning. Här finns även en lång skjutdörrsgarderob med plats för skor och kläder samt ingången till det största av hemmets två sovrum. Det luftiga rummet har en skjutdörrsgarderob och linneskåp för förvaring samt ett underbart ljusinsläpp från det stora fönstret.

Det helkaklade badrummet mitt emot är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du ha en handdukstork så kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen och de stora fönstren gör rummet ljust, luftigt och inbjudande. I vardagsrumsdelen ryms en större soffa med f��töljer och i köket en matplats för flera gäster.

Utanför breder den stora balkongen ut sig i härligt söderläge och blir en given favoritplats för bruncher och middagar under fina dagar. Från vardagsrummet når du även det mindre sovrummet som har en egen skjutdörrsgarderob och städskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 61,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 7
Nummer 352
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Malin Tulldahl

Malin Tulldahl

031-733 20 98