Lägenhet 4 rok, 99,5 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 381
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 381
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 381
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 381
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 381
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 381

Välkommen upp till denna generösa takvåning, med en 46 kvadratmeter stor terrass i soligt sydostläge. Här njuter du av livet med dubbla badrum, vinkelkök, öppen planlösning och ett massivt ljusinsläpp från de stora fönstren. Dessutom har du tillgång till riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med två garderober och det största av hemmets två helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Du har också möjligheten att välja till en handdukstork som tillval.

De två lite mindre sovrummen mitt emot badrummet har båda ett fint ljusinsläpp, egna garderober och linneskåp för förvaring.

Entrén leder dig vidare in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster samtidigt som de stora fönstren bjuder på ett underbart ljusinsläpp. Dessutom ger vinkelköket extra arbetsyta för dig som uppskattar att laga mat.

Utanför breder den imponerande terrassen ut sig. Med sina 46 kvadratmeter och utsikt över takåsarna blir den en given favoritplats för avkoppling och umgänge under sommarhalvåret, redo för både små och stora tillställningar under bar himmel.

Det största sovrummet är ljust och luftigt och har en egen utgång mot den härliga terrassen. Här finns även en klädkammare med plats för en hel del skor och kläder, ett praktiskt städskåp och ett eget badrum med dusch. Det ger rummet svitkaraktär och underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig iordning samtidigt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 99,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 7
Nummer 381
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29