Lägenhet 3 rok, 81,5 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 412
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 412
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 412
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 412
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 412
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 412

I den här rymliga trean njuter du av en extra hög takhöjd och ett massivt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Gäst-wc och bra förvaring underlättar vardagen. Samtidigt blir den generösa uteplatsen i bästa läge en underbar förlängning av hemmet under sommarmånaderna.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Lite längre in finns även en smidig skjutdörrsgarderob och städskåp för förvaring. Intill ligger hemmets gäst-wc som gör livet enklare under vardagsmorgnar när fler ska göra sig iordning samtidigt.

Från entrén når du de två sovrummen. Det mindre har en garderob och fönster med utsikt mot gården. Det andra är stort och luftigt och har en lång skjutdörrsgarderob och ett linneskåp med plats för en hel del skor och kläder.

Längre in i hallen hittar du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Den höga takhöjden, halvöppna planlösningen och stora fönstren i tre väderstreck gör rummet ljust och inbjudande. Här ryms både en tilltagen soffa, fåtöljer och matplats för flera gäster.

Som en bård längs hela husgaveln breder den härliga uteplatsen ut sig. Med sina totalt 33,5 kvadratmeter och sitt perfekta läge från öst till väst blir den en given favoritplats för avkoppling och umgänge under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 81,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 6
Nummer 412
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29
Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20