Lägenhet 4 rok, 82,5 kvm

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 431
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 431
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 431
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 431
Planlösning från Galleriet, Göteborg, 431
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 431

Välkommen in i denna ljusa genomgångsfyra med en stor balkong mot den gröna gården. Här njuter du av en social planlösning med gott om plats för umgänge med familj och vänner. Samtidigt underlättas vardagen av dubbla toaletter och bra förvaring.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob och städskåp samt en gäst-wc som underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig iordning samtidigt.

Hemmets helkaklade badrum lite längre in är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval. Från entrén når du också de tre sovrummen, som alla ett fint ljusinsläpp och egna garderober eller linneskåp för förvaring.

Hallen leder dig in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Den halvöppna planlösningen och fönstren i två väderstreck gör rummet luftigt och inbjudande. Och utanför vardagsrumsdelen breder den härliga balkongen ut sig. Med sin utsikt mot den mysiga gården blir den en given favoritplats för avkoppling och umgänge under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 82,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2 av 6
Nummer 431
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vårt visningshem. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Victoria Tullborg

Victoria Tullborg

031-733 20 29
Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20