Lägenhet 461

Planlösning från Galleriet, Göteborg, 461
1 / 2 - Planlösning från Galleriet, Göteborg, 461
Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 461
2 / 2 - Situationsplan från Galleriet, Göteborg, 461

Välkommen in i denna ljusa genomgångsfyra med en stor balkong mot den gröna gården. Här njuter du av en social planlösning med gott om plats för umgänge med familj och vänner. Samtidigt underlättas vardagen av dubbla toaletter och bra förvaring.

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob och städskåp samt en gäst-wc som underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig iordning samtidigt.

Hemmets helkaklade badrum lite längre in är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Här har du även möjlighet att välja till en handdukstork som tillval. Från entrén når du också de tre sovrummen, som alla ett fint ljusinsläpp och egna garderober eller linneskåp för förvaring.

Hallen leder dig in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Den halvöppna planlösningen och fönstren i två väderstreck gör rummet luftigt och inbjudande. Och utanför vardagsrumsdelen breder den härliga balkongen ut sig. Med sin utsikt mot den mysiga gården blir den en given favoritplats för avkoppling och umgänge under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet utrustas med kommod i vitt från INR. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 5 050 000 kr
Månadskostnad 4 747 kr
Boarea 82,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 6
Nummer 461
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Visning

Datum Tisdagen 15 juni 2021
Tid 16:00 – 18:00
15/06/2021 16:00 15/06/2021 18:00 Visning av Galleriet Välkommen på vår digitala säljstart av Galleriet, Nya Hovås! För mer info om säljstarten och projektet, besök vår hemsida skanska.se/galleriet

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-galleriet

Den 15 juni kl. 12.00 öppnar köpanmälan och mellan 16.00-18.00 har du möjlighet att prata med oss och ställa alla dina frågor. Skanska DD/MM/YYYY

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Räkna på kostnaden för ditt nya boende