Bilder

Hitta din favoritplats i solen

I Galleriet hittar du bland annat tvåor med läcker takhöjd, ljusa hem med balkonger och generösa takvåningar med stora takterrasser – alla utvalda just för dig. Här visas en del av en 58 kvm stor takterrass.

Ett kvarter att längta till

Galleriet är för dig som vill ha ut det mesta, och det bästa, av Nya Hovås. Här växer ett spännande kvarter fram, där traditionell och modern arkitektur smälter samman och bildar en attraktiv helhet. Kring en grön oas av växtlighet, reser sig Galleriets fyra hus kroppar. De gedigna tegelfasaderna på hus ett, två och tre skapar en spännande kontrast till hus fyras släta och vita fasader, som har fått hämta inspiration från en omålad målarduk

Den mysiga innergården som ramas in av husen blir snabbt en favoritplats för både avkoppling och umgänge, med sin pergola i mitten. Platsen blir även en vacker del av utsikten från balkongerna runt omkring.

Ljusa rum med plats att leva.

Här visas en lägenhet på 97 kvm fördelat i 4 rum och kök och som ligger högst upp i huset.

Inredningen i Galleriet präglas av sobra naturmaterial i vitt, beige och grått. Köket har släta, vita köksluckor som standard och för att du ska kunna sätta din personliga prägel på hemmet finns många olika inredningsval och tillval.

I Galleriet kan du få ett extra stort sovrum med svitkaraktär, där både badrum och klädkammare ligger i direkt anslutning.

Välplanerade sovrum med plats för skrivbord och bra förvaring.

Charmiga vinklar

Härliga ytor och charmiga vinklar i en lägenhet på 2 rok och 56 kvm.

Högt i tak

En lägenhet på 84 kvm och 3 rok med tre meter upp till tak.

Hemmakontor

Flera av hemmen i Galleriet är utrustade med hemmakontor. En dröm för dig som vill kunna jobba bekvämt och ostört hemifrån.

Här visas en typisk balkong i Galleriet.