Ny chans att hitta din drömbostad

Måndag den 5 december finns nya bostadsrätter till salu i vårt eftertraktade kvarter Galleriet i den framväxande stadsdelen Nya Hovås. Dagen efter är du varmt välkommen att träffa oss på plats i Nya Hovås och ställa alla dina frågor och bekanta dig med kvarteret.

Tisdag den 6 december kl. 17:00 finns vi tillgängliga i vår visningslägenhet på Hedtångsvägen 25 för att svara på alla dina frågor. Passa på att uppleva hur en nybyggd bostad från Skanska kan se ut. I vår bostadsväljare kan du göra en rundtur i husen och se hur solen rör sig över gården och balkongerna från vacker morgon till kvällens rosa himmel. Här kan du hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Du kan kika på planlösningar och inspireras av härliga bilder. Resan mot ditt nya hem börjar på måndag den 5 december. Och du, vi är med dig hela vägen!

Digital säljstart steg 1 anmäl intresse

1 Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan till det här kvarteret, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret.
Läs mer om vårt kösystem och anmäl ditt intresse.

Digital säljstart steg 2 hitta din bostad

2 Hitta din bostad i bostadsväljaren

Ta dig tid att gå igenom hemmen i bostadsväljaren. Vilket hem passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller morgonsol? Bor du helst högst upp i huset eller på gaveln mot den trevliga gatan? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val.

Till bostadsväljaren

Digital säljstart steg 3 Välj din bostad

3 Gör din köpanmälan

Nu får du en ny chans att göra en köpanmälan. Anmälan till lägenheterna i Galleriet öppnar kl. 13:00 måndag den 5 december. Det innebär att du anmäler ditt intresse för en eller flera bostäder som du vill köpa. Det är viktigt att du rangordnar och placerar den bostaden du är mest intresserad av först. Välj dina favoriter och skicka senast onsdag 7 december kl. 23:59.

Till köpanmälan

Digital säljstart steg 4 gör din köpanmälan

4 Din mäklare går igenom köpanmälningarna

När tiden för köpanmälan löper ut onsdag 7 december kl. 23:59 stänger din mäklare möjligheten att anmäla köpintresset för bostadsrätterna. Då börjar mäklaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

Digital säljstart steg 5 vi kontaktar dig

5 Din mäklare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din mäklare. Då får du chansen att välja det hemmet som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

Digital säljstart steg 6 skriva kontrakt

6 Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Förhandsavtalet är det första bindande kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 2,5% av köpesumman.

Stort grattis till din nya bostad i Galleriet!

Se filmen om Galleriet


Frågor och svar


1.Vad ingår i avgiften?
Värme, vatten, bredband och Tv (digitalt-grundutbud). Hushållsel tillkommer.

2.Finns balkong och uteplats till alla lägenheter?
Ja, alla lägenheter har antingen uteplats, balkong eller takterrass.

3. Hur ser det ut med förråd?
Samtliga lägenheter har förråd i källaren.

Läs fler frågor & svar här

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Malin Tulldahl

Malin Tulldahl

031-733 20 98