Galleriet Nya Hovås

Utvalda hem för dig i Nya Hovås

På ett lugnt läge i populära Nya Hovås växer Brf Galleriet fram. Här hittar du bland annat tvåor med läcker takhöjd, ljusa hem med balkonger och generösa takvåningar med stora takterrasser – alla utvalda just för dig. Här är det enkelt att njuta av det bekymmersfria livet i ett nybyggt hem i ett område med allt du kan önska.

Välkommen till livet i Nya Hovås. Här har du lika nära till långa promenader längs med havet och ett dopp vid natursköna Amundön som till ett mysigt hörn på din favoritbistro. Småbutiker med trevligt varierande utbud, caféer och restauranger bidrar till en mysig småstadskänsla. Handla färsk fisk och skaldjur till middag, välj ut din fredagsbukett och plocka upp färska croissanter till lördagsfrukost. I Nya Hovås är det enkelt att trivas med livet.

När du flyttar in i ett helt nybyggt renoveringsfritt hem i Galleriet har du dessutom tid att njuta av områdets alla fördelar. I Galleriet hittar du utvalda hem för dig som vill ha det där extra. Allt ifrån smarta luftiga tvåor med generös takhöjd till rymliga fyror. Högst upp i huset väntar hem med stora takterrasser där du kan njuta av sommarkvällar nära havet. Kvarteret har dessutom ett lugn läge i området. Hitta ditt drömhem här i Galleriet!

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-4
Boarea 29 - 106 kvm
Säljstart våren 2021
Inflyttning från december 2022

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Broschyrer och dokument

Ägarlägenhet


Större personlig frihet, lägre fasta kostnader och möjligheten att hyra ut din bostad utan tillstånd till vem du vill. Låter det intressant? Då kan våra ägarlägenheter vara något för dig.

Läs mer om ägarlägenhet >>

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!