Galleriet Nya Hovås

Utvalda hem för dig i Nya Hovås

På ett lugnt läge i populära Nya Hovås växer Brf Galleriet fram. Här hittar du bland annat tvåor med läcker takhöjd, ljusa hem med balkonger och generösa takvåningar med stora takterrasser – alla utvalda just för dig. Här är det enkelt att njuta av det bekymmersfria livet i ett nybyggt hem i ett område med allt du kan önska.

Välkommen till livet i Nya Hovås. Här har du lika nära till långa promenader längs med havet och ett dopp vid natursköna Amundön som till ett mysigt hörn på din favoritbistro. Småbutiker med trevligt varierande utbud, caféer och restauranger bidrar till en mysig småstadskänsla. Handla färsk fisk och skaldjur till middag, välj ut din fredagsbukett och plocka upp färska croissanter till lördagsfrukost. I Nya Hovås är det enkelt att trivas med livet.

När du flyttar in i ett helt nybyggt renoveringsfritt hem i Galleriet har du dessutom tid att njuta av områdets alla fördelar. I Galleriet hittar du utvalda hem för dig som vill ha det där extra. Allt ifrån smarta luftiga tvåor med generös takhöjd till rymliga fyror. Högst upp i huset väntar hem med stora takterrasser där du kan njuta av sommarkvällar nära havet. Kvarteret har dessutom ett lugn läge i området. Hitta ditt drömhem här i Galleriet!

Läs mer om Galleriet i informationsbroschyren»

Fakta om projektet

Pris 4 650 000 - 4 850 000 kr
Hem till salu 2 av 47
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-4
Boarea 29 - 106 kvm
Månadskostnad 4 747 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning från december 2022

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Broschyrer och dokument

Informationsbroschyr


Välkommen till Galleriet!

Välkommen till Galleriet! Ett helt nytt kvarter som likt en orörd canvas reser sig mitt i populära Nya Hovås. En unik plats där du får vara med och dra de allra första penseldragen. Oavsett om du suktar efter en etta med extra hög takhöjd eller en rymlig takvåning med solsäker terrass, är chansen stor att du hittar ditt drömobjekt just här. I Galleriet finner du utvalda hem som, precis som området i sig, har en alldeles speciell attraktionskraft. Välkommen att hitta ditt nya hem redan nu!

Läs mer om kvarteret i Galleriets informationsbroschyr»

Se filmen om Galleriet- ett nytt havsnära kvarter i Nya Hovås.


Se filmen om Galleriet, ett nytt havsnära kvarter i Nya Hovås.

Välkommen till Galleriet! Ett helt nytt kvarter som likt en orörd canvas reser sig mitt i populära Nya Hovås nära havet. En unik plats där du får vara med och dra de allra första penseldragen. Oavsett om du suktar efter en etta med extra hög takhöjd eller en rymlig takvåning med solsäker terrass, är chansen stor att du hittar ditt drömobjekt just här. I Galleriet finner du utvalda hem som, precis som området i sig, har en alldeles speciell attraktionskraft. Se filmen om Galleriet och anmäl ditt intresse redan nu!

Bostadsväljaren


Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren

Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på en virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden, control + scrolla för att zooma in eller ut och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Övriga bostäder säljs i en senare etapp.

Ägarlägenhet


Större personlig frihet, lägre fasta kostnader och möjligheten att hyra ut din bostad utan tillstånd till vem du vill. Låter det intressant? Då kan våra ägarlägenheter vara något för dig.

Läs mer om ägarlägenhet >>

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!