Välkommen på säljpremiär tisdagen den 15 juni

Äntligen är det dags för säljpremiär i Galleriet. Det är nu du får chansen att uppleva alla hemmen här online. Den 15 juni öppnar köpanmälan klockan 12 och mellan klockan 16 –18 har du möjlighet att prata med oss och ställa alla dina frågor. Vi hoppas att du hittar ditt drömhem. Vi ses!

Ta gärna en rundtur i husen med bostadsväljaren, upptäck hur solen rör sig över gården och balkongerna från vacker morgon till kvällens rosa himmel, och hitta just det hem som uppfyller dina drömmar. Du kan kika på informationsbroschyren och inspireras av härliga bilder. Resan mot ditt nya hem börjar tisdag 15 juni! Och vi är med dig hela vägen.  

Chatt- och telefontid på priemiärdagen
Den 15 juni klockan 16-18 sitter säljare, projektutvecklare och kundansvarige med massor av kunskap om ditt nya kvarter redo att svara på alla dina frågor i vår chatt och via telefon. Telefonnumret du ska ringa till är 010-448 20 20 och chatten finns som vanligt här på vår hemsida.

Filmen nedan beskriver Galleriet, hur du gör en köpanmälan och vår köpprocess


Upptäck inredningsvalen i Galleriet

Varje hem i Galleriet har ett originalsortiment, kostnadsfria tillval och tillval som kostar lite extra. Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem?

Titta igenom valen här»

Frågor och svar

Har du frågor eller funderingar om Galleriet? Vi har sammanställt de vanligaste fågor med svar och förhoppningsvis finns svaret på din fråga där. Annars är du givetvis välkommen att kontakta oss med dina frågor eller synpunkter.

Ta mig till Frågor och svar sidan »

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187