Krokslätts Terrasser Krokslätt, Göteborg

Bostadsrätter med takterrasser i Krokslätt

På västra sidan av Mölndalsvägen väntar en tid i ett helt nybyggt smart planerat hem med balkong eller fransk balkong. Här bor du med vardagservice, kvarterskrogar och spårvagnen precis runt hörnet. Dessutom har du cykelavstånd till centrala Göteborg, Chalmers, Vasastan och Linné. Ta livet till nästa nivå i Krokslätts Terrasser.

Södra Centrum sprudlar av liv. Idag finns mängder av nya bostäder i området som tillsammans med butiker, caféer, restauranger, gym, apotek, vårdcentral och service skapar en levande ny stadsdel. När du bor i Krokslätts Terrasser har du dessutom Willys mer eller mindre utanför porten och Ica Maxi en kort promenad bort. Det här området är på god väg att bli en förlängd del av centrala stan. Upptäck det sköna avståndet till Korsvägen och spårvagnshållplatsen runt hörnet, löpträna, vandra och svettas i utomhusgymmet i gröna Ängårdssbergen eller Safjället och unna dig en frukost på en uteservering före jobbet.

I kvarteret finns hem som passar dig som letar efter en smart planerad lägenhet med gott om förvaring, och som oavsett om du väljer en etta eller tvåa har plats för vännerna. Hemmen är ljusa och luftiga och har fokus på gemenskap. De öppna ytorna är lätta att inreda, materialen är av god kvalitet och du kan njuta av antingen balkong eller fransk balkong. Ett extra plus är att det finns bilpool i kvarteret så att du slipper att äga en bil.

I Krokslätts Terrasser väntar livet på nästa nivå.

Fakta om projektet

Pris från 1 850 000 kr
Bostäder till salu 33 av 118
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1-5 rum och kök
Boarea 32-118 kvm
Månadsavgift 2 502 - 6 117 kr
Säljstart Försäljning pågår
Inflyttning Planerad från juni 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Hitta ditt nya hem


Hitta din favorit


Planlösning lägenhet 3-1701 Krokslätt Terrasser Göteborg Skanska

Välkommen att titta på några av de spännande planlösningarna i Krokslätts Terrasser. Här hittar du exempel på smart planerade ettor och tvåor med balkong eller terrass, som oavsett storlek har bra förvaring och trevliga social utrymmen. Oavsett vad du väljer har hemmen plats för dig, ditt liv och dina vänner.

Kika på planlösningarna

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier