Lägenhet 1-0901

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0901
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0901
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0901
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0901

Välkommen in på gatuvåningen till en smart etta med rymligt loft. Extra takhöjd och stort fönster ger rymd åt rummet som går att inreda med både matplats och soffgrupp. Förvaring finns i garderober och linneskåp.

Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober, linneskåp och städskåp. Härifrån tar du dig via en stege upp på det mysiga sovloftet på 12,5 kvadrat. Loftet rymmer både en bredare säng samt ett sängbord och ger dig en avskild sovplats. Från hallen når du även hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det kombinerade köket och vardagsrummet har extra takhöjd och en luftig känsla. Här kan du inreda med både en trevlig matplats samt soffa och fåtölj. Det stora fönstret släpper in ljus under dagen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 1 850 000 kr
Månadskostnad 2 460 kr
Boarea 32,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan -1 av 7
Nummer 1-0901
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Jessica Bagheri

Jessica Bagheri

010-449 39 18

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier