Lägenhet 1 rok, 32,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0901
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0901
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0901
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0901
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0901
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-0901

Välkommen in på gatuvåningen till en smart etta med rymligt loft. Extra takhöjd och stort fönster ger rymd åt rummet som går att inreda med både matplats och soffgrupp. Förvaring finns i garderober och linneskåp.

Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober, linneskåp och städskåp. Härifrån tar du dig via en stege upp på det mysiga sovloftet på 12,5 kvadrat. Loftet rymmer både en bredare säng samt ett sängbord och ger dig en avskild sovplats. Från hallen når du även hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det kombinerade köket och vardagsrummet har extra takhöjd och en luftig känsla. Här kan du inreda med både en trevlig matplats samt soffa och fåtölj. Det stora fönstret släpper in ljus under dagen.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens.

Tillvalen för bostäderna är redan gjorda. Kontakta mäklaren för mer information.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 32,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan -1 av 7
Nummer 1-0901
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier