Lägenhet 1-1004

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1004
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1004
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1004
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1004

Välkommen in på gårdsvåningen till en generös fyra där du kan njuta av sköna dagar på både en uteplats och en balkong. Här är planlösningen öppen och social och inbjuder till umgänge. Dubbla badrum underlättar vardagen och här finns gott om förvaring i ett förråd i hemmet samt i flera skjutdörrsgarderober. De mindre sovrummen rymmer både säng och ett hemmakontor.

Kom in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring av ytterkläder, skor och sportutrustning i ett förråd. Här hittar du också ett mindre helkaklat badrum med dusch. Ett steg in från hallen ligger ett av hemmets sovrum som har ett lugnt läge mot gården. Här kan du inreda med säng, sängbord och ett skrivbord invid fönstret. En skjutdörrsgarderob med linneskåp ger bra förvaring för dina kläder. Vidare genom en inre hall, som har både garderob och städskåp, hittar du det större helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Hemmets största sovrum har utgång till den mysiga uteplatsen mot den lugna gården. Här har du ett fint västerläge så att du kan njuta av dagens sista soltimmar med en sen sommarmiddag eller en kopp te. Du förvarar kläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Intill hittar du ytterligare ett sovrum med samma lugna läge och plats för ett skrivbord. Ett rum perfekt för ditt hemmakontor.

Det rymliga köket och vardagsrummet smälter samman till en social öppen del, en planlösning som passar dig som gärna bjuder hem vänner och familj till middagar och högtider. Rummet har gott om utrymme att inreda med en större matplats för många gäster invid det ena stora fönstret samt soffa och flera fåtöljer. Rummet har utgång till hemmets balkong med morgonsol. Här kan du ta dagens första kopp kaffe under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 111,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0 av 7
Nummer 1-1004
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Visning

Datum Måndagen 20 september 2021
Tid 16:00 – 17:00
20/09/2021 16:00 20/09/2021 17:00 Visning av Krokslätts Terrasser Bokad visning med max 1 sällskap/kvart. För att anmäla dig, maila; Contact

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-krokslatts-terrasser

Visning sker i visningsbod på byggområdet. Närmaste adress Ebbe Lieberathsgatan 4 (mittemot Willys entré). Skanska DD/MM/YYYY

Boka ett personligt möte
Visning sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hem från Skanska i sociala medier