Lägenhet 1-1101

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1101
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1101
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1101
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1101

Välkommen in till en mysig etta med balkong. I det här kvadratsmarta hemmet har du utrymme för både en sovplats och trevligt umgänge med vänner. Vinkelkök passar dig som älskar matlagning och förvaring finns det gott om i en klädkammare.

Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i en klädkammare. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det öppna rummet är enkelt att inreda med sängplats, matbord och soffa. Det här är ett hem som passar dig som inte behöver så många kvadrat men samtidigt gillar att bjuda hem vänner. Under den varmare delen av året förlängs rummet med den trevliga balkongen där du kan bjuda på sommarmiddag. Det praktiska vinkelköket passar bra för dig som gillar att laga mat.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 195 000 kr
Månadskostnad 2 571 kr
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 7
Nummer 1-1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Jessica Bagheri

Jessica Bagheri

010-449 39 18

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier