Lägenhet 5 rok, 118 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1104
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1104
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1104
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1104
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1104
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1104

Välkommen in till en femma för den större familjen med öppen social planlösning med plats för härliga middagar till både vardag och helg. Här kan du njuta av sköna dagar på dubbla balkonger i två väderstreck. Samtliga sovrum är placerade mot den lugna slutna gården, och två badrum och bra förvaring underlättar vardagen här.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober. Här hittar du hemmets mindre helkaklade badrum med dusch. Vidare genom den inre hallen ligger ett av lägenhetens större sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. I en skjutdörrsgarderob med linneskåp får du gott om förvaring för kläder och skor. Mitt emot finns ett av de mindre sovrummen där du kan inreda med en skön läsfåtölj. Båda rummen har fönster mot den lugna gården så att du kan vädra utan att bli störd.

Hallen tar dig vidare mot det större helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt ett väggskåp för extra förvaring. Att ha två badrum underlättar på vardagen då hela familjen ska iväg samtidigt på morgonen. Intill ligger ytterligare två sovrum. Det större har utgång till en trevlig balkong mot gården där du kan avsluta dagen med en middag eller en kopp te i kvällssolen. Rummet har förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet har förutom säng och sängbord plats för ett skrivbord. Det kan bli ditt nya hemmakontor med utsikt över den gröna gården.

Det kombinerade köket och vardagsrummet har en social luftig planlösning och är perfekt för en familj med stort umgänge. Matplatsen rymmer flera gäster och vardagrumsdelen går att inreda med både soffa och fåtöljer. Härifrån öppnar du upp mot hemmets andra balkong där du kan duka upp till en trevlig helgfrukost i solen.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 118 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 1 av 7
Nummer 1-1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier