Lägenhet 1 rok, 34,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1301
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1301
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1301
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1301
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1301
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1301

Välkommen in till en mysig etta med balkong. I det här kvadratsmarta hemmet har du utrymme för både en sovplats och trevligt umgänge med vänner. Vinkelkök passar dig som älskar matlagning och förvaring finns det gott om i en klädkammare.

Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i en klädkammare. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det öppna rummet är enkelt att inreda med sängplats, matbord och soffa. Det här är ett hem som passar dig som inte behöver så många kvadrat men samtidigt gillar att bjuda hem vänner. Under den varmare delen av året förlängs rummet med den trevliga balkongen där du kan bjuda på sommarmiddag. Det praktiska vinkelköket passar bra för dig som gillar att laga mat.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens.

Tillvalen för bostäderna är redan gjorda. Kontakta mäklaren för mer information.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 34,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 3 av 7
Nummer 1-1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier