Lägenhet 1 rok, 33 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1503
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1503
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1503
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1503
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1503
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1503

Välkommen in till en kvadratsmart etta på gårdsvåningen med balkong med morgonsol och utrymme för både en sovplats och trevligt umgänge med vänner. Förvaring finns i dubbla garderober och linneskåp.

Kom in i hallen med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober, linneskåp och städskåp. Från hallen når du även hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är enkelt att inreda med sängplats, matbord och soffa. Under sommarhalvåret förlängs rummet med den mysiga balkongen i österläge. Här kan du börja dagen med en kopp kaffe framöver.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 400 000 kr
Månadsavgift 2 502 kr
Boarea 33 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 5 av 7
Nummer 1-1503
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier