Lägenhet 4 rok, 110,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1701
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1701
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1701
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1701
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1701
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 1-1701

Välkommen till en rymlig ljus gavelfyra högst upp i huset. Här kan du kan njuta av livet på en egen takterrass i ljuvligt söderläge mot gården. Den öppna sociala planlösningen med köksö och matplats för många gäster passar för dig som uppskattar middagar med vänner. Vardagen underlättas av två badrum och bra förvaring i en klädkammare och skjutdörrsgarderober. I det här hemmet kan du välja att inreda de små rummen som sovrum eller hemmakontor, vad som passar dig bäst.

När du kliver in i det här ljusa hemmet möts du direkt av ett fönster med utblick mot söder. Härifrån tar du dig ut på den imponerande takterrassen med fint solläge hela dagen. Här kan du inreda med en sittgrupp, sköna solstolar, krukor och odlingar. En given favoritplats under sommarhalvåret.

I den inre hallen finns gott om plats för kläder och skor i skjutdörrsgarderob med städ- och linneskåp. Här hittar du också hemmets mindre helkaklade badrum med dusch. Lägenhetens två mindre sovrum ligger på varsin sida om badrummet. Den ena har fönster mot terrassen och gården i söderläge och har plats för ett skrivbord. Rummet passar bra att inreda som ett hemmakontor. I det andra sovrummet finns gott om förvaring för dina kläder i en skjutdörrsgarderob.

Det kombinerade köket och vardagsrummet har flera fönster i två väderstreck och en öppen social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Vid den trevliga köksön kan du äta frukost före jobbet för att senare på kvällen duka upp smårätter till dina gäster. Matplatsen rymmer många och i vardagrumsdelen kan du inreda med både soffa och fåtöljer.

Via hemmets större sovrum når du takterrassen. Vad sägs om att börja dagen med en kopp kaffe här framöver? Utanför sovrummet hittar du en klädkammare som rymmer en mängd skor, kläder och sportutrustning. Vägg i vägg ligger hemmets större helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 110,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 7
Nummer 1-1701
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier