Lägenhet 4 rok, 90 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1001
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1001
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1001
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1001
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1001
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1001

Välkommen in på gårdsvåningen till en fyra där du kan njuta av sköna dagar på både en uteplats och en balkong. Här är planlösningen öppen och social och passar dig som gärna bjuder hem familj och vänner, dessutom är det generösa vinkelköket perfekt för matlagning. I det här hemmet kan du välja att inreda de mindre rummen som sovrum alternativt som hemmakontor. Vardagen underlättas av både badrum och gäst-wc samt förvaring i skjutdörrsgarderober och garderober.

Kom in i en hall med plats för avhängning och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober, linneskåp, städskåp och flera garderober. Härifrån tar du dig direkt in i hemmets större sovrum som har utgång till den mysiga uteplatsen mot den lugna gården. Här har du ett fint västerläge så att du kan njuta av dagens sista soltimmar. Du förvarar kläder och skor i en skjutdörrsgarderob.

Vidare in i hallen hittar du först en helkaklad gäst-wc och ytterligare några steg länge in ett badrum. De båda underlättar på morgonen när familjen ska iväg samtidigt. Badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Hallen rymmer också två garderober. Mitt emot badrummet ligger hemmets två mindre sovrum varav det ena har en garderob. De båda rummen har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra under sommarnätterna utan att bli störd. De går givetvis utmärkt att inreda som hemmakontor om det passar dig bättre.

I hemmets andra del hittar du det kombinerade köket och vardagsrummet som har en social planlösning och ett vinkelkök som passar utmärkt för dig som gillar matlagning och som gärna bjuder hem vänner och familj. Rummet har gott om utrymme att inreda med en större matplats för många gäster, soffa och flera fåtöljer. Rummet har utgång till hemmets balkong med mysig morgonsol. Här kan du ta dagens första kopp kaffe under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 90 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0 av 7
Nummer 2-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023

Ansvariga kontaktpersoner

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267

Skanska Bostad i sociala medier