Lägenhet 2 rok, 67,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1401
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1401
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1401
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1401
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1401
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1401

Välkommen in till en rymlig tvåa där du kan njuta av morgonsolen på en balkong i österläge. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har kvällssol och i det här hemmet har du gott om förvaring i ett förråd och skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob samt städskåp. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Mitt emot ligger sovrummet som har ett fint läge med härlig kvällssol. Här får du förvaring i både en stor skjutdörrsgarderob med linneskåp och i ett förråd.

I hemmets andra ände breder det gemensamma köket och vardagsrummet ut sig. Den sociala planlösningen och det praktiska vinkelköket passar perfekt för dig som uppskattar att bjuda hem vänner på middag eller brunch. Rummet går att inreda med en matplats för flera gäster, soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret kan du flytta ut din frukost till den trevliga balkongen i härligt österläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 450 000 kr
Månadskostnad 3 996 kr
Boarea 67,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 7
Nummer 2-1401
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Visnings sker löpande. Kontakta vår mäklare eller klicka på ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267

Räkna på kostnaden för ditt nya boende