Lägenhet 2 rok, 67,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1401
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1401
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1401
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1401
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1401
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 2-1401

Välkommen in till en rymlig tvåa där du kan njuta av morgonsolen på en balkong i österläge. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har kvällssol och i det här hemmet har du gott om förvaring i ett förråd och skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob samt städskåp. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Mitt emot ligger sovrummet som har ett fint läge med härlig kvällssol. Här får du förvaring i både en stor skjutdörrsgarderob med linneskåp och i ett förråd.

I hemmets andra ände breder det gemensamma köket och vardagsrummet ut sig. Den sociala planlösningen och det praktiska vinkelköket passar perfekt för dig som uppskattar att bjuda hem vänner på middag eller brunch. Rummet går att inreda med en matplats för flera gäster, soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret kan du flytta ut din frukost till den trevliga balkongen i härligt österläge.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 453 900 kr
Månadsavgift 3 996 kr
Boarea 67,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4 av 7
Nummer 2-1401
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier