Lägenhet 2 rok, 54,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1001
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1001
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1001
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1001
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1001
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1001

Välkommen in på gårdsvåningen till en social tvåa där du kan njuta av din sommarfrukost på en balkong med morgonsol. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett rofyllt läge mot gården och du får bra förvaring i en skjutdörrsgarderob samt linneskåp och flera garderober.

Kliv in till en välplanerad tvårummare. I hallen finns plats för avhängning och förvaring i två garderober samt ett städskåp. Här hittar du hemmets sovrum som har ett lugnt läge mot den slutna innergården så att du kan vädra under sommarnätter utan att bli störd. I en skjutdörrsgarderob med linneskåp ryms en hel del kläder och skor. Ett par steg genom den inre hallen ligger hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Köket och vardagsrummet utgör en öppen yta för umgänge. Vinkelköket ger gott om plats för matlagning och du har möjlighet att inreda med både en trevlig matplats framför fönstret samt soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret blir balkongen i österläge en mysig förlängning av hemmet – en perfekt plats för din sommarfrukost helt enkelt.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 54,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 7
Nummer 3-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier