Lägenhet 3-1501

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1501
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1501
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1501
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1501
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1501
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1501

Välkommen in till en trea med dubbla balkonger i två väderstreck där du kan njuta av både väster- och österläge. Det här hemmet passar dig som föredrar ett separat kök och vardagsrum samt bra förvaring. Här hittar du både klädkammare och en skjutdörrsgarderob.

Kliv in i en hall som har plats för avhängning i en garderob samt ett städskåp. Rakt fram hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Hallen smälter samman med det trevliga vardagsrummet i vinkel där du kan inreda med både soffa och fåtöljer. Du får fin utsikt från ett fönster mot väst. Innanför ligger hemmets större sovrum med utgång till balkongen med västerläge mot den gröna lugna gården. Det är en perfekt plats att avsluta sommarkvällar på. I anslutning till sovrummet finns en klädkammare som rymmer gott om kläder, skor och sportutrustning.

I andra änden av hemmet ligger köket med plats för matbord för minst sex gäster och utgång till hemmets andra balkong med morgonsol. Starta dagen med en kopp kaffe här framöver. Hemmets mindre sovrum har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob med linneskåp. Här kan du vakna upp till morgonsol.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 73,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 7
Nummer 3-1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023

Boka ett personligt möte
Visning sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hem från Skanska i sociala medier