Lägenhet 3-1701

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1701
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1701
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1701
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1701

I den här drömlika tvåan högst upp i huset kan du njuta av livet på en egen takterrass med kvällssol. Den öppna sociala planlösningen med matplats för många gäster passar dig som gärna har familj och vänner hemma. Ett förråd samt skjutdörrsgarderob ger gott om plats åt kläder, skor och sportutrustning.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Här hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Ett par steg genom den inre hallen hittar du ett förråd samt garderob och städskåp som ger dig gott om förvaring av kläder, skor, väskor och sportutrustning.

Kliv vidare in i det gemensamma köket och vardagsrummet där den sociala planlösningen passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner och familj. Här finns utrymme för att inreda med en stor matplats framför fönstret samt både soffa och fåtöljer. Det bästa av allt är den imponerande terrassen med härlig kvällssol. Gör det trivsamt med en sittgrupp, solstolar, krukor och små odlingar och spendera all tid du kan här under sommarhalvåret. Det lär bli din och dina vänners favoritplats.

Hemmets sovrum har utblick över terrassen och ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra ostört under nätterna. Här håller du ordning på kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 54,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 7 av 7
Nummer 3-1701
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023

Visning

Datum Måndagen 20 september 2021
Tid 16:00 – 17:00
20/09/2021 16:00 20/09/2021 17:00 Visning av Krokslätts Terrasser Bokad visning med max 1 sällskap/kvart. För att anmäla dig, maila; Contact

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-krokslatts-terrasser

Visning sker i visningsbod på byggområdet. Närmaste adress Ebbe Lieberathsgatan 4 (mittemot Willys entré). Skanska DD/MM/YYYY

Boka ett personligt möte
Visning sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hem från Skanska i sociala medier