Lägenhet 3-1702

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1702
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1702
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1702
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 3-1702

Högst upp i huset hittar du den här rymliga trean där du kan njuta av livet på två takterrasser som ger dig sol under stora delar av dagen. Den halvöppna sociala planlösningen passar dig som ofta bjuder hem vänner på middag. De två sovrummen har gott om plats att inreda med både säng och ett skrivbord. Perfekt för dig som vill ha ett trevligt hemmakontor. Förvaring finns det gott om i både klädkammare och skjutdörrsgarderob.

Välkommen in i en rymlig hall med plats för avhängning och massor av förvaring av ytterkläder och skor i en klädkammare. Här hittar du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Från hallen tar du dig direkt in i det ljusa gemensamma köket och vardagsrummet med flera fönster i söderläge. Den halvöppna planlösningen passar dig som gärna lagar mat i fred men ändå vill hänga med i småpratet i soffan. Det trevliga rummet går att inreda med en matplats för flera gäster samt både soffa och fåtölj. Utanför breder den stora terrassen ut sig och blir en naturlig förlängning av rummet under sommaren. Det fina söderläget ger dig sol stora delar av dagen. Inred med sittgrupp, solstolar och krukor och bjud in dina vänner.

Hemmets två sovrum ligger vägg i vägg och har båda gott om plats för att inreda med både säng, sängbord och ett skrivbord. Låt det ena bli ditt nya hemmakontor. Det större av de två har en skjutdörrsgarderob med plats för kläder och skor. Från rummet når du hemmets andra terrass som har ett lugn läge mot gården. Här kan du avsluta sköna dagar i en vilstol med en kopp te och en ljudbok i lurarna.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 82 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 7 av 7
Nummer 3-1702
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Aug 2023

Visning

Datum Måndagen 20 september 2021
Tid 16:00 – 17:00
20/09/2021 16:00 20/09/2021 17:00 Visning av Krokslätts Terrasser Bokad visning med max 1 sällskap/kvart. För att anmäla dig, maila; Contact

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-krokslatts-terrasser

Visning sker i visningsbod på byggområdet. Närmaste adress Ebbe Lieberathsgatan 4 (mittemot Willys entré). Skanska DD/MM/YYYY

Boka ett personligt möte
Visning sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personligt möte” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hem från Skanska i sociala medier