Lägenhet 2 rok, 60 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1601
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1601
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1601
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1601
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1601
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1601

I den här drömlika tvåan högst upp i huset kan du njuta av sommarkvällarna på en egen takterrass i västerläge. Den öppna sociala planlösningen är generös och matplatsen rymlig. Här kommer vänner och familj att trivas. Sovrummet har ett lugnt läge mot gården och dubbla skjutdörrsgarderober ger gott om plats åt kläder och skor.

När du kliver in i det här hemmet har du fri sikt genom vardagsrummet ut mot takterrassen och himlen. I hallen finns plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Det stora gemensamma köket och vardagsrummet har en social planlösning som passar utmärkt för trevliga middagar och högtider med familj och vänner. Här finns utrymme för att inreda med en rymlig matplats för flera gäster samt både soffa och fåtöljer. Det bästa av allt är den imponerande terrassen med härligt västerläge och sol under många timmar under vår- och sommarkvällar. Gör det trivsamt med en sittgrupp, solstolar, krukor och små odlingar och duka upp till middag. Hemmets sovrum har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra ostört under nätterna. Här håller du ordning på kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 60 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 6
Nummer 4-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier