Lägenhet 2 rok, 65 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1602
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1602
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1602
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1602
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1602
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1602

I den här ljusa drömlika tvåan högst upp i huset kan du njuta av sommardagarna på en egen takterrass i fantastiskt söderläge. Den öppna sociala planlösningen är generös och matplatsen rymlig. Här kommer vänner och familj att trivas. Sovrummet har ett lugnt läge mot gården och dubbla skjutdörrsgarderober ger gott om plats åt kläder och skor.

När du kliver in i det här ljusa hemmet har du fri sikt genom vardagsrummet ut mot takterrassen och himlen. I hallen finns plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Från hallen når du även hemmets sovrum som har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra ostört under nätterna. Här håller du ordning på kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Det stora gemensamma k��ket och vardagsrummet badar i ljus från flera fönster i söderläge och smälter samman till en härlig umgängesyta. Här finns utrymme för att inreda med matplats för flera gäster samt både soffa och fåtölj. Det bästa av allt är den imponerande terrassen med härligt söderläge och sol stora delar av dagen. Gör det trivsamt med en sittgrupp, solstolar, krukor och små odlingar. Det här kommer att bli din och dina vänners favoritplats framöver.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 506 400 kr
Månadsavgift 3 885 kr
Boarea 65 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 6
Nummer 4-1602
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier