Lägenhet 2 rok, 55 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1603
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1603
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1603
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1603
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1603
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1603

I den här drömlika ljusa tvåan högst upp i huset kan du njuta av många soliga timmar på en egen takterrass i söderläge. Den öppna sociala planlösningen med matplats för många gäster passar dig som gärna har familj och vänner hemma. Sovrummet har ett lugnt läge mot gården och dubbla skjutdörrsgarderober ger gott om plats åt kläder och skor.

När du kliver in i det här hemmet har du utblick rakt genom hemmet och ut över terrassen och himlen. I hallen får du plats för dina ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Från hallen når du också hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Det stora gemensamma köket och vardagsrummet badar i ljus från flera fönster i söderläge. Den sociala planlösningen passar utmärkt för trevliga middagar och högtider med familj och vänner. Här finns utrymme för att inreda med en stor matplats samt både soffa och fåtölj. Det bästa av allt är den imponerande terrassen som har sol stora delar av dagen. Gör det trivsamt med en sittgrupp, solstolar, krukor och små odlingar och spendera all tid du kan här under sommarhalvåret. Hemmets sovrum har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra ostört under nätterna. Här håller du ordning på kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 970 300 kr
Månadsavgift 3 489 kr
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 6
Nummer 4-1603
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier