Lägenhet 2 rok, 47,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1604
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1604
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1604
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1604
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1604
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 4-1604

I den här drömlika gaveltvåan högst upp i huset är det enkelt att njuta av livet på en stor takterrass i både söder- och västerläge. Hit kan du bjuda dina vänner och njuta av solen hela dagen och långt in på kvällen. Den öppna planlösningen i hemmet är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Dina kläder och skor ryms i en större skjutdörrsgarderob.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och ett par steg in i hemmet finns förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet badar i ljus från flera fönster i både söder- och västerläge. Den sociala planlösningen passar dig som gärna har vänner över på middagar och bruncher. Rummet går att inreda med både en trevlig matplats, soffa, fåtölj och tv. Den generösa takterrassen som går i vinkel längs med hemmet blir en fantastisk förlängning av rummet under sommaren. Det fina söder- och västerläget ger dig sol under stora delar av dagen och hela kvällen. Sovrummet har ett ljust och lugnt läge med utblick mot terrassen. I en större skjutdörrsgarderob ryms en hel del kläder och skor.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens.

Tillvalen för bostäderna är redan gjorda. Kontakta mäklaren för mer information.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 47,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6 av 6
Nummer 4-1604
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier