Lägenhet 3 rok, 85,5 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1003
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1003
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1003
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1003
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1003
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1003

Välkommen in på gårdsvåningen till en generös trea med öppen social planlösning med vinkelkök och plats för stora och små middagar. Här kan du njuta av sköna dagar på en uteplats mot den lugna gården. I det här hemmet kan du välja att inreda det mindre sovrummet som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Vardagen underlättas av två badrum och bra förvaring i skjutdörrsgarderob och flera garderober.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober. Här hittar du hemmets större helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Ett par steg in i en inre hall utrustad med städskåp och garderob ligger det andra badrummet med dusch. Hemmets större sovrum har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob med linneskåp. Härifrån når du hemmets mysiga uteplats i österläge mot den lugna gården där du kan njuta av dagens första kopp kaffe i morgonsolen. Vägg i vägg ligger det mindre sovrummet med samma lugna läge. Rummet går utmärkt att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

I andra änden av hemmet hittar du det generösa kombinerade köket och vardagsrummet . Den sociala planlösningen och det praktiska vinkelköket passar utmärkt för dig som gillar matlagning och som gärna bjuder hem vänner och familj. Rummet går att inreda med både soffa och flera fåtöljer samt en matplats där du kan duka för många gäster.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 85,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 6
Nummer 5-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier