Lägenhet 4 rok, 94 kvm

Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1103
1 / 2 - Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1103
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1103
2 / 2 - Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1103
Planlösning från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1103
Situationsplan från Krokslätts Terrasser, Göteborg, 5-1103

Välkommen in till en fyra med öppen social planlösning med vinkelkök och plats för stora och små middagar. Här kan du njuta av sköna dagar på dubbla balkonger i två väderstreck. I det här hemmet kan du välja att inreda de mindre rummen som sovrum alternativt som hemmakontor, vad som passar dig bäst. Vardagen underlättas av två badrum och bra förvaring i skjutdörrsgarderob och flera garderober.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i dubbla garderober. Här hittar du hemmets större helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring. Ett par steg in i en inre hall utrustad med städskåp och garderob ligger det andra badrummet med dusch. Hemmets större sovrum har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob med linneskåp. Härifrån når du hemmets ena balkong mot den lugna gården där du kan njuta av dagens första kopp kaffe i morgonsolen. Vägg i vägg ligger ett av de mindre sovrummen med samma lugna läge. Rummet går utmärkt att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

I andra änden av hemmet hittar du det generösa kombinerade köket och vardagsrummet som har en social planlösning och ett vinkelkök som passar utmärkt för dig som gillar matlagning och som gärna bjuder hem vänner och familj. Rummet har gott om utrymme att inreda med en större matplats för många gäster, soffa och flera fåtöljer. Innanför vardagsrummet finns det tredje sovrummet med förvaring av kläder i två garderober. Rummet har utgång till hemmets andra balkong med mysig kvällssol. Här kan du avsluta sommardagarna med en sen middag eller en kopp te.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel ljusa askgolv, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 94 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 6
Nummer 5-1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Krokslätts Terrasser? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier